TARGUL OFERTELOR EXTRASCOLARE – Gaseste ce ti se potriveste!

Revista Trusa pentru Parinti si Scoala SPER va invita la Targul Ofertelor Extrascolare in perioada 16-18 aprilie 2010 la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Evenimentul promoveaza activitatilor culturale, sportive si recreative pentru copii si tineri prin prezenta cluburilor si firmelor care activeaza in acest domeniu. Pe parcursul a trei zile, acestia vor avea ocazia sa isi aleaga o astfel de activitate prin intalnirea directa cu reprezentantii, profesorii si antrenorii diverselor cluburi sau companii de gen.

Pentru o intalnire cat mai eficienta intre expozanti si vizitatori, organizatorii vor amenaja locuri in care copiii si parintii pot beneficia de sprijinul consilierului in alegerea activitatii, precum si spatii pentru demostratiile artistice si sportive.

Targul va fi insotit si de evenimente conexe, printre care o serie de workshopuri sustinute de membrii Scolii SPER, workshopuri dedicate atat copiilor, cat si adultilor. Cateva dintre subiectele ce vor fi dezbatute sunt: problematica dezvoltarii personale a copiilor printr-o serie de jocuri si activitati ludice; strategii de a ne cunoaste copiii prin joc, de a-i ajuta sa invete si sa se dezvolte asemenea noua sau diferit de noi; o mai buna adaptare a copilului la regulile si cerintele sistemului scolar; in ce conditii este potrivita interactiunea copil-calculator sau diferenta dintre joaca in realitatea virtuala si joaca in natura si cu ceilalti.

Sambata, 17 aprilie14:00-15:00 psiholog, msd Alina Porumboiu “Calatorie in jurul meu” – dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 9 ani, acest workshop urmareste o mai buna adaptare a copilului la regulile si cerintele sistemului scolar, pastrand in acelasi timp un contact viu cu abilitatile sale ludice si imaginative.

Pentru orice detaliu, va stam la dispozitie pe coordonatele de mai jos.

Cu stima,

Elena Tache

PR Assistant Revista Trusa pentru Parinti

Tel.: 0720.20.66.36

Mail: elena@trusapentruparinti.ro

www.trusapentruparinti.ro

Roxana Olaru

coordonator SPER

Tel: 0728.496.291

Mail: sperpsi@gmail.com

http://www.sper.ro

Advertisements
Published in: on April 10, 2010 at 12:01 pm  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://porumboiu.wordpress.com/2010/04/10/targul-ofertelor-extrascolare-%e2%80%93-gaseste-ce-ti-se-potriveste/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: